English
Shop PDF Afdrukken E-mail

De Nationale Bijbelquiz

Hoeveel weet je echt over de Bijbel?

Speel de Nationale Bijbelquiz en ontdek hoe eigentijds de Bijbel is. Spelenderwijs kom je steeds meer te weten!

Dit spel bevat meer dan 700 verrassende en spannende quizvragen over onderwerpen als film, muziek, oorlog, liefde, reizen, wetenschap en meer. Met vragen voor ontdekkers van de Bijbel en vragen voor de echte fijnproevers. Een uitdagend spel voor het hele gezin!

Nu 2 bordspellen voor slechts €29,90 inclusief verzendkosten!

 

Dat is er 1 voor jezelf èn 1 om weg te geven als cadeau!

 

(zolang de voorraad strekt, normale prijs €19,95 per stuk) 

 

Meer info en bestellen (reguliere bestelling)

Mis(s) Verjaardagskalender

De mis(s)en op hun mooist!

Van alle Mis(s)en die meededen aan de finale van de Mis(s) Verkiezing 2007 is een prachtige verjaardagskalender samengesteld met fotografie van Mathilde Dusol.

De Mis(s) Verjaardagskalender is niet meer verkrijgbaar via Eye2Eye Media, maar wel via YUUB. Ga dus snel naar www.yuub.nl en bestel de Mis(s) Verjaardagskalender!

Koken In McDonalds Kitchen

Tv-kok Andy McDonald inspireert ons om lekker, gezond en authentiek te koken zonder vlees en vis.

In Koken in McDonalds Kitchen verrast kok Andy Mcdonald iedereen met een nieuwe manier van koken, namelijk gezond, op basis van traditionele groenten en zonder vlees of vis. Voor elk seizoen presenteert hij de heerlijkste gerechten, afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Net als op tv is er in het boek naast heerlijke recepten ruimte voor portretten van mensen met passie voor eten, leuke weetjes en grappige anekdotes over groenten en kruiden.

Meer info en bestellen